E kreativ og elske å værr impulsiv


tirsdag 22. juni 2010

Ut på tur!

Eg og ei venninna ska ha oss ei veka på detta designhotellet i Malaga me faktisk ... Reise nå på fredag!

Jentetur uten ungar!!! ;o)

Glede, glede!!!

Vin med utsikt... *sukk*

Kanskje blir det reisedagbok...

7 kommentarer:

En støvel og en sko sa...

Reisedagbok MÅ det bli, please!! Jeg skal også på jentetur til Malaga, men ikke før i september. Så nå gler jeg meg til masse gode tips, altså!
Men, når man har blogg er det så lett for å se alt med et halvt 'blogg-øye', så da må man huske på å bare nyte og ikke tenke så mye på bloggen og om man kan blogge om ditt og datt. Det viktigste er KOS!!!
Enjoy!
Klem, Sølvi

Barbro sa...

Hei du!
Takk for koselige kommentarer på bloggen min! Kjempekoselig blogg du har, og så fine vesker du lager!! Skulle ønske jeg var så flink :)
Klart jeg vil være med på giveaway :)
Klem fra Barbro

Tuppelure sa...

Takk for hyggelig kommentar. Så kjekt at du vil følge bloggen min, da blir du nr 2, he he :O)
Artig å treffe en annen fersk blogger. Jeg blir også så inspirert av alle bloggene her. Er jeg litt nede og giddaslaus en dag er det bare å ta en liten blogg runde så er inspirasjonen der med en gang.

Så fine vesker du lager. Jeg kommer til å følge bloggen din og tenker hive meg på giveawayen. Du er lur som kaster deg ut i det og får følgere. Gleder meg til å se videre hva du lager.

Du må kose deg så masse på tur! Sånne turer er gull verdt for en mor!

Mitt lekne sinn sa...

Hei

Ferietur er stas, ønsker deg den beste turen! Såper er lett å lage, fikk kjøpt et lag-såpe-kit i sverige et sted, finns også på Panduro. Smelt såpeflakene i micro, add farge/glitter/parfyme etc. å hel i form. 30 min å såpen er klar for en håndvask el 2. :)

Med vennlig hilsner Mumsi - Med et lekent sinn

Andregasellen sa...

Åh så deilig!Jentetur er maks, det er så viktig å sette av tid til sånt!Og Malaga er vel deilig nå om dagen tenker jeg...Så kuult det hotellet er, du kommer til å komme hjem enda mer inspirert enn du allerede er:)Skjønner godt hva du mener med å bli hekta på blogging, det tok ikke lang tid for meg å bli hekta heller:)Ha en finfin kveld!

Namaste sa...

1000ner på takk :o)

Glede meg storveis!!!
Og Sølvi:
Sjøl om det kanskje ikkje blir mulighet te å blogge mens eg e på tur, så blir det nok nåken bilder når eg komme him igjen jaffal :o)

E ikkje sikkert så månge e interessert, men kan nå gjørr det barra for deg og eg :o)

En støvel og en sko sa...

Nei, ikke blogg på turen. Da skal du nyte friheten til det fulle! Men et aldri så lite innlegg etter hjemkost hadde vært supert, og det er jeg sikker på at mange hadde likt. Det går jo direktefly til Malaga fra mange steder i Norge nå tror jeg, og det gjør det jo så lett å komme seg dit.
Ha en super duper fin og hærlig tur!!!!
Klem