E kreativ og elske å værr impulsiv


onsdag 16. juni 2010

Tapetprøver

Der var altså de første tapetprøvane i hus. Bestilte de på wallpaperfromthe70s og var fornøyd med at en kunne kjøpa prøvar te 4 kr stk.

Sku ønska de va endå større da men likavel ikkje heilt bortkasta syns eg. Vurdere å tapetsera ein vegg i stuå, men ser ikkje vekk fra at det blir kvitt og så kan eg heller dekorera med masse farger og skifta ut itte humør.Heiv alle prøvane på golvet og Silver va lite skuffa øve at han ikkje fekk lov å hoppa opp i de og utforska...
Ikkje det besta bildet av tapetane, men kunne ikkje motstå utrykket i auene te Silver :o)

3 kommentarer:

Pia sa...

Massevis av herlige farger og mønstre! Spennende å se om du får brukt de til noe - de kunne ha blitt et kult fargeinnslag på en hvit vegg, ja!

Namaste sa...

Ja, samen med diverse tapeter og annet papir eg e i ferd med å samla inn fra everywhere så ska eg nok klara å få te nåke tenke eg :o)

Fortsettelse følger... ;o)

Gunn sa...

Hivs du titter på Flickr bildene til denne damen :http://ninainvorm.punt.nl/

Så kan du finne isnpirasjon til tepetvegg :) Hadde veldig lyst å prøve det selv, men da var det en hjemme som satte storfoten ned ;)

Tusen takk for kjempekoselig kommentar! Hadde det veldig flott på marked i dag, så som så med salget men så hadde jeg ikke fått sydd noe nytt siden sist marked heller da..så nå har jeg allerede fått klippet litt til nye saker så skal jeg lime meg fast foran symaskinen de neste dagene ;)

Tror jeg skal bestile noen tapetprøver derifra jeg og når jeg tenker meg litt etter.. :) Hadde sett fram til å dra på Ikea nå som jeg flyttet tilbake til Oslo for å kjøpe de bittesmå "kommodene" i tre man ser overalt på bloggene, men de hadde de sluttet å selge gitt. Men hva finner man vel ikke på loppemarked? ;) Nå må jeg bare finne tålmodigheten til å male de og lime tapet på så blir de så fine så :) Gleder meg til å se hva du blir å gjøre med alle de flotte tapetbitene dine!