E kreativ og elske å værr impulsiv


søndag 20. juni 2010

Maling nesten uten pensel...Me har hatt litlebroren te Trym på overnatting.
Trym har malt bilder te pappe og bonusmor når de gifta seg, og te litle broren når han kom te verden. Pittelitle broren e nå blitt 10 mnd og pappen ittelyste bilde te han og :o)

Så koffår ikkje la brødrene laga bilde i samen te litlebroren sin tenkte eg. Som sagt så gjort, og her e resultatet:Sååå stolte :o)
Og litlebroren e ekstra stolt av det litla bildet han fekk mala heilt sjøl og så ska stå på rommet hans.

Eg måtte jo benytta sjansen mens de va i gang, og fekk de te å mala te meg ;o) Elske barnakunst!!!
Det måtte bli "dønt" (grønt ja...) då, for det e yndlingsfargen te litlebroren. Ikkje meg imot :o)


Likte i grunnen detta endå bedre, så eg e fornødde eg. (Grønnfargene e litt lysare enn det kom fram på bildet) Syns det blei stiligt med effekten av de små kvistballane eg hadde fra før som de fysst rulla i malingen og så øve lerretet. (Bilsvamp blei og brukt).

Kvistballane blei og finare med maling syns eg, så dei fekk bruka alle :o)

Pynt i seg sjøl :o)
3 kommentarer:

Med et lekent sinn sa...

Hei!

Hyggelig at du ville følge med meg videre, og gratulerer som ny blogger du også. Fryktelig stas dette er, jeg er helt hekta. Ja den gamle Husqvarna symaskina er det liv i enda. God kvalitet skal vite. Heldigvis har jeg tatt vare på bruksanvisningen. :)

Fine vesker du lager, er de først strikket og så tovet? Og så herlig å se barn få male med ordentlig maling og på ordentlig lerret! Bra!

Med vennlig hilsen Mumsi - Med et lekent sinn

Andregasellen sa...

Heisann!Koselig at du er blitt følger hos oss, jeg slenger meg på som følger hos deg også!Fin og inspirerende blogg du har:)Jeg vil gjerne være med på give-away hos deg, de veskene er knallfine!Nå skal jeg pakke tapet:)Jeg digger å gjøre det, håper virkelig at den faller i smak.Ha en finfin søndagskveld!

KIND BY NATURE sa...

Tak for din kommentar, og ja, du er med i min give away med to lodder:-)