E kreativ og elske å værr impulsiv


mandag 21. juni 2010

1. gangs spraylakkerer

Tenkte det var på tide å prøva seg på spraylakkering istedenfor å barra mala. Si eg ikkje har gjort det før, tenkte eg det va lurast å øva seg på nåke så det ikkje gjørr nåke om det ikkje blir fint. Øvelse gjørr som kjent mester... :o)

Eg har lenge brukt blikkboksar fra maisbokser ol. te å ha diverse kulepenner og blyanter i. (Eg e så heldig at eg har Tupperware sin boksåpner, så det blir ingen skarpe kanter.) I anledning "prosjekt mærr farge i heimen", tenkte eg at detta va ein grei plass å begynna å utvikla mine lakkeringsferdigheter.Kjøkkenet har planer om å få litt blåmaling på seg, så derfor blei det blå boksar.Må nok ha nåken flærre forsøk før eg prøve meg på "skikkelige" ting, men de blei definitivt bedre enn før.
Har nåken tips om hvilken slags lakk som e best å bruke? Tips mottas med takk!!!!

Når de stod der så fint, kom eg på at det var jo ypperlig som blomsterpotter, så nå ska eg ta vare på alle blikkboksar framøve ei stund og så ut og handle blomster :o)

....................................................

Trudde ei stund at eg hadde kommt på å bruka blikkboksane te blomsterpotter heilt av meg sjøl, men plutselig kom eg på kor eg hadde det fra:

Eg har reist ein del i de fattigere deler av verden og her har eg jo flærre gonger sett at de bruke gamle blikkbokser i alle størrelser te blomsterpotter. Nåken gonger e det skikkelig kult når det er flotte bilder på boksene, men andre gonger ikkje fullt så... Fint med masse blomster da, og blomsterpotter e som kjent sjelden gratis, så kanskje detta kan værr et tips te nåken av dåkke andre og?

Eg har tenkt på å prøva å dekorera de litt og, så de får et mærr personlig preg, men me får sjå. Hadde vore skikkelig kjekt om nåken andre av dåkke har lignende idear så dåkke vil dela med meg :o)

2 kommentarer:

Andregasellen sa...

Det var et bra tips!Jeg synes ofte vanlige blomsterpotter blir litt kjedelige, så jeg kommer definitivt til å prøve ut det!Hvis du vil ha et sånt bilde med link til en annen side på bloggen din må du gå inn på 'Nytt innlegg', og så 'utforming' og på venstresiden av det bildet der er det mange små bokser som kalles 'gadgets'. Der kan du legge inn hva du vil, ikke sant, blogglister og sånt.Hvis du legger inn et bilde så får du muligheten til å velge om du vil ha en hyperkobling på bildet, og da er det bare å skrive inn nettsiden du vil skal poppe opp når man trykker på bildet:)Lang forklaring, men håper det var litt oppklarende i hvert fall....Ha en finfin dag:)

Mitt lekne sinn sa...

Hei hei!
Så fine og blå boksene dine ble! Jeg bruker bokser til alt mulig ifra lys (støpt selv el boks uthullet med spiker som telys-lykter) til diverse oppbevaring. Det kan jeg jo ha som et lite innlegg selv snart :)

Den absoulutt beste spraymalingen er fra Molotow / Belton. Quick maling går jeg aldri tilbake til, dyr og vanskelig. På for eks. www.kunstmateriell.no får man tak i cans i alle verdens farger, forskjellige dyser m.m. 40 /45 ,-stk. Anbefalles!

Lykke til

Med vennlig hilsner Mumsi - Med et lekent sinn