E kreativ og elske å værr impulsiv


mandag 16. august 2010

E d m?

Jeg har vært på "Karate Kid" med guttungen og 2 tanteunger i kveld,
så jeg føler det er på sin plass å skrive/snakke som "de unge" gjør ;o)
(Sier det nå visst til vanlig også, men er da også fortsatt ung...:o))

Altså; E(r) d(et) m(ulig)?
OMG!!
Sjekk ut regnbuelyset mitt:

Jepp, når jeg tente på dette talgelyset nå i kveld begynte showet, ler meg i hjel!! :o)
Tacky! Det er visst noe batterigreier i det som reagerer straks det begynner å brenne.
Fra Danmark of course, eller har vi sånt hjemme også?


Og så over til noe helt annet; en litt sørgelig meddelelse:
Da vi ble hundeeiere ble vi advart mot at vi måtte regne med at det kom til å bli noen ødelagte sko og diverse. Ingen sko eller diverse ødelagt, men den store fillerya som oldemora mi har vevd,
er blitt påført skader. Litt trist, selv om det jo bare er en "død" ting.
Utrolig hva sånt noe kan bety for en da, enig? Det er vel minnene...

 
Flere steder, så bildet til høyre er det siste av Silver på denne fillerya...

Silver er imidlertid veeeldig fornøyd med byttet:

Han har allerede flytta inn på det nye røde billigteppet fra Ikea sammen med gorillaen sin :o)
 Han får ta seg ut på dette mens han er hvalp, så får vi se om ikke teppefetishen hans gir seg når han blir voksen og vi kan oppgradere teppekvaliteten ;o)

7 kommentarer:

Spirello sa...

Oohoho, I love stearinlyset!! Superherlig tacky ;)
Skjønner godt du syns det er trist med filleryen. Jeg har det med å bli knyttet til ting, jeg..litt dumt kanskje, men sånn er det bare.

Og grattis med vinnerlykken! Så gøy :)

giraffmamma sa...

For en søt liten fyr :) han sjarmerer seg nok bort fra det meste ;)
Og lyset var jo bare morsomt! Fascinerende!

Pafrika Og Belkini sa...

Haha, nydelig lys! Og jeg mener det faktisk... ;)
Det er ikke noe galt i å bli knyttet til ting som representerer noe, er det vel? For da er jo tingen straks mer en bare en ting - et sted å plassere minner og tanker om en person eller hendelse eller tid eller hva man nå gjør. Selv ble jeg, på et helt annet nivå riktignok, raskt knyttet til den nybeisede terassen min i formiddag. Stor var derfor skuffelsen da jeg i kveld stod og spylte og skrubbet selvsamme terasse - etter av IDIOTREGNET hadde skjoldet og flekket til den nymalte. Måtte be Belkinien holde seg for ørene litt, mens mor brølte de styggeste ord inn i en tykk pute. Broderinålen kommer til å gløde i kveld... ;)
Kjempefine strikkepinner du har vunnet deg også! Tror jammen jeg må stikke innom denne Søhesten og titte litt. Ha en fin kveld, kanskje et lite knip til hunden? ;)

Pafrika Og Belkini sa...

Tusen takk for så hyggelig kommentar - så grei du er! Skriver vittig gjør du også - jeg er ofte her og snoker, nemlig... ;)

Vilma sa...

Hey...

D. 5 er super for mig , der har jeg nemlig friweekend. Har undersøgt hvordan jeg kommer dertil- det er meget nemt og forholdsvis billigt, fly til Oslo- derefter fly til Haugesund , det kan ikke være nemmere .

Huldra sa...

Knalltøft lys! Kjempetacky, og råtøft. :)

Skjønner godt du reagerer når ting blir spist opp. Legg vekk alt du er redd for så lenge han er en "spiser" du, og ta det frem når kløen har gitt seg. ;)
Her har vi et hjørnespist teppe som mannen min har hatt siden han bodde i Ras Al Khaimah da han var liten. Teppet har blitt spist på av den forrige hunden vår, som også spiste litt av husveggen, madrassen hun hadde på plassen sin både ute og inne, en saftmugge der helletuten er litt "snål" nå ++. Jeg har sånn delvis lært min lekse- foruten at jeg glemte å lukke døra til stuen da jeg var ute og snekret i går. Da hadde den lille Whippetgjesten vår dratt tre vedtre opp i sofaen og gnagd så splintene sto, samt spist opp coveret på boken til mannen min. Jeg får vel skylde meg selv får jeg tro, men jeg var nok litt gro i målet da jeg kom inn. Første dagen hadde han spist opp øynene på en sauefigur jeg har fått av svigermor, så restene av den står nå høyt oppe på kjøleskapet. Ikke lett med sånne rampetasser.. ;)

June sa...

uff d va jo isje kjekt m teppe, eg e veldigt sånn så knytte minne t ting, så fordiom egentligt isje tingå betyr någe - så jør di d aligavel... godt han fekk seg ett nytt teppe å lega på;) å knallløye lys då!!:)