E kreativ og elske å værr impulsiv


lørdag 14. august 2010

Bloggtreff i November...???

Det var visst litt vel optimistisk at jeg skulle kunne klare å samle noen til Bloggtreff på såpass kort varsel. (Se link for mer info) 
En annen ting er vel det at feriepengene er nok brukt opp, og folk har det travelt med å "komme igang" igjen etter sommermånedene osv... Vel, vel, man jo ikke alltid få full uttelling på impulsive påfunn :o)


Siden responsen for bloggtreff var god, men timingen tydeligvis dårlig så gir jeg meg ikke helt...
Hva med et treff i November?
Da kan vi jo feks ha juleverksted, bytte med hverandre, drikke vin til knitringen fra peisen ol. og kose oss :o)

Jeg fant kun et dårlig bilde, men her er altså utsikten fra stua i hytta en vinterdag. Ikke verst det heller ;o)


Jeg ber om forslag til helger i november som kan passe for dere,
og så kan vi se om vi ikke finner en helg som kan passe for flere av oss.

Fint om dere tipser andre flotte bloggjenter ;o)

12 kommentarer:

Barbro sa...

Hei du!
Så flott initiativ! Jeg tror ikke jeg skal love meg bort på noe som helst vis med dette beinet mitt, vet jo ikke hvordan det går fremover. I tillegg kommer vi til å reise på ferie en eller annen gang ila november - vet bare ikke når.
Lykke til med organiseringen!
Klem fra Barbro

Vilma sa...

Det lyder hyggeligt , jeg vil gerne komme , der går jo fly dertil , og det er ikke så dyrt fra Danmark.

Anonym sa...

Så kjekt da! I november har jeg nok kanskje muligeter til å være med:) hadde vært utrolig kjekt!

Frk lykkelig med farge sa...

Hei hei.

Så utrolig fint av deg å invitere og sette i gang med bloggtreff. Det blir nok vanskelig for meg å få til. Bor jo litt i fra nå og med full jobb så blir det litt hektisk. Men det høres supert ut og skulle virkelig ønske at jeg fikk det til. Du er god!

Ha en deilig lørdag.

Miss-handy sa...

Heisann:)
Igjen unnskyld for at jeg er så treig, treig, TREIG!!!! til å svare....:) Masse å gjøre her for tiden....litt utslitt....eller noe sånt..:)
(begynte selvfølgelig ute i hagen før jeg gjorde ferdig badet....så her står jo alt på halv 8..)

Så flott at du tar intiativ til å treffes! Det har jeg kjempelyst til!:)
Så krysser alt jeg har for at jeg får barnevakt og klarer å komme meg nedover:)

Ferie sammen hadde vært konge!....men nå har jo vi en liten røver med oss i tillegg, så vi er litt mer bundet enn dere er, da:)
Dere får komme på besøk til oss i båten....hvis dere ikke vil blir med på hele turen, da?? Har ikke noen å reise med enna........Reiser til våren:)

Ikveld får jeg besøk av en kusine-venninne. Vi skal sitte på terrassen og drikke vin:) Digg!!! Tror jeg trenger å lande litt nå, kjenner jeg...:)
Håper du får en kjempefin, deilig lørdagskveld!!!

Ps: Kjempefine innlegg du har nedover....har lest alle:)

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Takk for kommentar inne hos mæi:)Koselig!
Bloggtreff høres veldig koselig ut. Et kjempebra initiativ fra dæi altså!
E jo ikke så alt for langt for mæi å reise nei, så veien skal iallefall ikke hindre mæi.
Men kan ikke love nåkka akkurat no. Mannen har fått vite at han skal ut å reise med jobb en del no på høsten. må iallefall få vite når det blir før æi kan svare. Men skal helt klart ha det i tankan mine:)
Håpe du kose dæi masse i helga.
Klæm fra tøvsjura Kristine

Namaste sa...

Ja, eg håpe verkelig me kan få det te, for trur det rett og slett hadde blitt UHYRE kos!!! :o)

Når eg såg kor lett praten gjekk med totalt ukjente bloggedamer i Danmark, så e eg ikkje i tvil om at det blir minst lika lett med dåkke :o) Me har jo liksom litt te felles i utgangspunktet, og en må jo nesten værr litt utadvent for å bretta ut livet sitt så me gjørr her i blogglandia (sjøl om me e relativt anonyme).
En føle jo nesten at en kjenne kvarandre litt fra før :o)

Og kreative sjeler e me jo alle, så tenk kor bra det hadde blitt å treffes! Lite "pinlig stillhet" rekne eg med ;o)

Så la oss sjå om me ikkje kan finna ein dato damer!!

Namaste sa...

Der ble det dårlig med bokmål ja...
Blir jo så ivrig, og jeg føler dialekt kommer mer fra hjertet :o)

Håper dere forstår meg når jeg skriver på dialekt...

Lillis verden sa...

i November har jeg jobbehelg 13-14 november, så langt jeg kan se er de andre 3 helgene i november ledig for meg :) Tør jeg foreslå helgen før? der fredagen er 5 nov.

Andregasellen sa...

Heisann!Godt du ikke gir opp håpet:)Jeg må imidlertid atter en gang være treig, for november er faktisk umulig for meg.Er jo ikke opptatt hele helgen, men fordi det er SÅ langt å reise så går det bare ikke.I november skal jeg mange ting, blant annet til Køben (!) og så skal jeg feire bursdager (mamma 7. og storebror 8.), så skal jeg ha det årlige pinnekjøttlaget vårt og dessuten på kjærestetur til Oslo.Mye på tapetet med andre ord.
Høsten er ofte busy, og alltid kortere enn jeg tror.Vips så er det november, og desember er jo bare jul jul jul hele måneden:)
Håper du klarer å tromle sammen en gjeng, det høres veldig hyggelig ut!!

Blandet loft sa...

Så koselig!!! Skal virkelig ha det i bakhode. Siden jeg verken har bil eller lappen.. kan det bli litt vanskelig. Men det er noe å tenke på!!!
Klem fra meg

Huldra sa...

Har lagt merke til at du har begynt å skrive mer og mer bokmål ja. Synes det er litt synd jeg, for selv om jeg ikke kjenner deg annet enn fra her inne, formelig hører jeg den klingende dialekten og stemmen din mens du skriver. Den er jo så god den dialekten, og man blir jo så glad av den. :)

Så kos at du inviterer! Jeg har ikke glemt deg eller forsøkt å overse på noe vis, men heller forsøkt å tenke ut om det hadde fungert å komme seg dit. Godt datoen ble flyttet, for den helgen skulle jeg visst vært amøbe (dvs. dele meg så jeg kunne vært flere plasser på en gang. ;)

Så.. Jeg er en meget upålitelig person når det gjelder å love meg bort. Selv ikke den nærmeste familien får et sikkert ja når de inviterer til bursdager, dåp, konfirmasjon osv. Ikke fordi jeg er bare er trassen eller umulig, eller i vente på at noe bedre skulle dukke opp, men fordi jeg sliter med utmattelse (eller ME, eller gudene må vite hvorfor det kommer, og hva det heter). Plutselig sier det pang, og selv energien til å løfte lillefingeren er borte. Når som helst, hvor som helst, som lyn fra klar himmel, i timer, dager eller uker. Jeg har vel ikke vært på en langtur alene på leeenge..
Men.. jeg vil! Så absolutt. :)

Kan vi ikke holde en knapp på helgen den 5? Kanskje en av de andre her trenger selskap på turen (og tåler en reisevenn som plutselig kan få gullfiskblikk)? Jeg har virkelig lyst, og synes det er helt supert at du inviterer. Du er god du. :)

Noe å tenke på deg også Blandet loft. Jeg har faktisk heller ikke verken førerkort eller bil, men ofte er det jo hyggelig å kjøre en lang vei sammen, og ha noen å dele reiseutgifter med. -Eller så møtes vi på toget. Det finnes jo nesten bare muligheter, ikke sant?
Håper vi sees alle sammen! =D