E kreativ og elske å værr impulsiv


onsdag 21. juli 2010

Utfordring

Eg har fått ein utfordring fra Huldra :o)
Eg kunne velge ein av to, der den eine består av å skriva 6 positive ting om seg sjøl, og legge ved et bilde av seg som man er fornøyd med. Den andre er denna, og eg herma itte Huldra og valgte den eg og:

Utfordringen var å fortella litt om dagen min, med disse spørsmålene:

Morgenens nedtur:
Kanskje me ikkje får reist te Danmark likavel :o(
Problemer med å få plassert hunden, evt. få pass og de rette papirene te han (ikkje vant med hund ennå nei...)

Utenfor mitt vindu:
E det ein plen, masse trær og ein felles terasse for alle 10 leilighetene. Skikkelig "ute på landet" følelse :o)
Glømte kanskje å nevna regn...?J a, det regne fortsatt her eg e på vestlandet jaffal...

På fjernsyn i går:
Hmmm, det sto visst på, men det einaste eg føllte med på va "Privat Praksis" :o)

Eg har på meg:
Dongribuksa og kvit bluse med nåke rødt broderigreier.

I dag skal eg:
Ikkje så møkje igjen av dagen men eg kan fortella at eg har vore ein tur og hilst på Anna og Johanna så har den flotte bloggen Anna Johanna-ting å bli glad i.... De har et Showroom ikkje så langt fra meg fant eg ut, så då måtte eg ta meg ein tur å sjå, og eg blei ikkje skuffa :o) Blei litt handel og ja...


Dåkke må ta dåkke ein tur innom nettbutikken dærras!!!
De har masse flotte ting, bla fra Blafre og Rice,
og koffår ikkje handla det her og støtta dessa 2 skjønne damene samtidig ;o)

Har og vært i selskap te eina tantebarnet og gått tur med Silver.
Nå e det avslappings på sofaen, ta ein runde på bloggane dåkkas og sjå ka dåkke har funne på i dag,
og sjå om ikkje det kan bli ein te tøffel :o)
Men eg ville heller:
Det e akkurat det eg vil, viktig å leva mest mulig itte lystprinsippet ;o)

I vinduskarmen står:
...det ein hund :o)
Eg har jo "baby" må veta, så eg har fjerna alt nå i denna hvalpetida, for han elske å stå i vinduet og har ikkje såpass kontroll at planter ol. fekk stå i fred...

I helga skal eg:
Forhåpentligvis te Danmark... Joda, eg SKA te Danmark faktisk nemlig!!

Morgendagens lykke:
Kom litt på forskudd... I selskapet i dag fekk me 4 søskenå beskjed om at det va nåken papirer me måtte skriva under på... Det viste seg at pappa hadde bestemt seg for å dela litt av arven itte broren sin (onkelen min så desværre forlot oss brått og altfor tidlig for et par mnd si, R.I.P)

Det va jo ikkje feil på ein måte...
Ikkje mindre klar for å innta Danmarks bruktmarkeder. Det fina e at det faktisk ville vore i onkelen min si ånd, for han va akkurat like meg på det området.
Føle han smile ner på meg nå ♥

Dette bildet har dåkke aldri sett:Kos på golvet med Silver og dei to minste tanteprinsessene :o)


Sender utfordringen  videre til disse 6 inspirerande bloggerne, og vente i spenning for å sjå om de tar imot utfordringen.

Det er jo faktisk valgfritt fekk eg beskjed om :o)

Fargebarn

Miss-handy

Den gode feen

♥ Sukkertøy for øyet ♥

Gasellene

Kasparas regnbue


Ha ein superflott sommarkveld videre, med eller uten regn :o)

3 kommentarer:

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

heisann! Takker så mye for fin kommentar og utfordring! Jeg har for ikke så lenge siden hatt denne utfordringen, men jeg får se hva jeg gjør med den. Iallefall veldig snilt av deg å tenke på meg! ;)

Andregasellen sa...

Så koselig at du tok med oss!Var også med på noe lignende for ikke så lenge siden, men det er jo SÅ hyggelig at du nevner oss altså:)Tenk jeg skvatt litt da du sa at du ikke skulle til Køben, men om jeg forstår deg riktig så blir det tur allikevel.Og heldige du som bor i nærheten av AnnaJohanna, der skulle jeg gjerne ha vært!!Må innrømme at jeg har vært og shoppet på nettbutikken deres, og da fløy pengene ut av lommeboken, oj oj oj...Kanskje du lager et innlegg om innkjøpet da?Ha en fin kveld!

Huldra sa...

Så kos å se at du har fått tid til å ta utfordringen! Den var godt tatt også, og jeg likte veldig godt det du sa om lystprinsippet. Viktig å leve her og nå, for da tror jeg nemlig man blir så mye mer fornøyd med seg selv når man blir gammel og grå. :)

Blir varm om hjertet når jeg hører om familier som tar vare på hverandre mens man lever. Faren din høres ut som en god mann som lar dere få en del av arven nå. Skjønner jo det helt sikkert er en litt blandet fryd, siden arv jo er knyttet til en person som har gått bort. Men, som du sier hadde sikkert onkelen din vært glad for å høre dere får noe av det nå. Bruk de med hjertet. :)

Har lest de andre to bloggene dine også, og må jo så absolutt først og fremst takke så mye for Award! Ble jo helt rørt over at jeg var en av de som fikk den, og spratt jo til med et stort glis til mannen min med "jeg har fått en Award!" med en gang jeg så kommentaren i mailboksen min. Han skjønner jo ikke stort av denne bloggverdenen, og satt der med en real "hæ..?" mine, mens jeg fortsatte å glise fra øre til øre. =D
Tar den imot med stor takk, og skal skrive så fort jeg får sjans. Vi er litt høyt og lavt med besøk i alle ender og bauger om dagen, samtidig som vi har satt ordentlig i gang med hestehenger prosjektet. -Altså den som skal være festival bolig i denne omgang. Blogg kommer helt sikkert helt plutselig. ;)

Håper det ble en tøffel til på deg i dag, så den ene totten slapp å fryse. De var jo bare helt herlige! Tror jeg må komme på besøk til deg, og tusle sånn passe usett med betøflede ben i skoene igjen. ;P

God natt til deg, fra natterangelet Huldra