E kreativ og elske å værr impulsiv


søndag 4. juli 2010

Trekning Give-Away

Ja, så va det kommt te trekning. Blei litt framskynda av praktiske årsaker.
Eg brukte min "nye" Mikke Mus boks så eg fant på bruktmarked i Fuengirola (så fekk eg vist den og ;o)

Sååå spennande, så detta komme eg nok te å gjørr igjen :o)

Eg må innrømma at eg allerede på forhånd hadde bestemt meg for å værr såpass usportslige at eg hadde tenkt å senda ein trøstepremie te to flotte damer så har gjort et spesielt inntrykk på meg...

Den eina e Pia så har den supre bloggen Pias verden. Eg dumpa bort bloggen hennas via, via, og e rett og slett blitt avhengig. Hu har ein fantastiske måte å skriva om kvardagslige ting på, og detta gjørr hu på ein usjølhøytidlig og humoristiske måte så får meg te å smila kvar dag! :o) Har du ikkje vore innom i hennas verden ennå, så e det jammen på tide.

Hu andra eg ville senda ein trøstepremie te e Andregasellen så sammen med Førstegasellen har den flotte bloggen Gasellene. Rett og slett for hu e den hu e. Hu har vore fantastisk hjelpsomme, positiv og motiverande, i tillegg te uhyre inspirerande!!! Fantastisk dyktige denna damå :o) Si hu har vore te så stor hjelp og glede for meg som nybegynnar i bloggelandet, så ville eg altså senda ein trøstepremie te henna og.

Eg må ha sendt nåken vibrasjonar ut i universet, for når disse to lappane blei trekt ut av boksen gjorde faktisk hjerta et lite hopp....


Tilfeldigheter.....?

Sjøl om ingen av dåkke sjølsagt kunne veta om disse planane mine, så følte eg likavel at eg måtte trekka ein lapp te. Og trøstepremien går te...


Altså Huldra så har den flotte bloggen Huldras liv og leven. Hu e nybegynnar som meg, men guhu for ein begynnelse!!! Dåkke må sjå innom te henna og folkens!
Hu virke på meg som ein uhyre raus og flott person,
og eg glede meg te å fortsetta å følga med på ka hu finne på videre. Hennas fine ord har varma hjerta mitt litt ekstra, så det glede meg å senda ein trøstepremie te na :o)

6 kommentarer:

Andregasellen sa...

Så SØT du er!!!Tusen tusen takk for kjempehyggelige ord om meg, jeg blir helt rørt jeg!!!Så glad jeg ble for at jeg vant!!!!Sender deg en email med adressen min, hipp hurra:)Ser at du har laget et innlegg om ferien din, må nok lese det senere for jeg er i København akkurat nå.Måtte bare innom bloggen en liiiiten tur, for man er jo blitt avhengig vet du.Ha en knakende fin søndag, og tusen takk igjen for alle de fine ordene om meg:)

Huldra sa...

Næææ! Så moro! Det var jo faktisk den første konkurransen jeg var med på, så dette var kjempegøy. =D

Tusen takk for hyggelige ord også. Det varmer så godt å se at noen tenker sånn om en. :)
Rart, men jeg fant også frem til Pia i dag, og ser som deg at hun er en helt skjønn person. Uhøytidlig og humoristisk ja, og med masse selvironi og en stor dose ærlighet på toppen. Det er jo bare dønn herlig med sånne personer. :)
Nå må jeg jo inn til gasellene og titte også.

Gratulerer så mye til begge vinnerne! -Og gratulerer til deg med den råtøffe boksen. Skjønner godt du falt pladask for den. :)

Happy nå, og smiler fra øre til øye (nei, det var ingen skriveleif, for jeg smiler faktisk helt opp i øynene). =D

Ha en superduper dag videre alle sammen! Weee! =D

Pia sa...

Nei, men tusen takk!Jeg er veldig i siget nå, føler jeg - dumt at jeg ikke leverte lotto-kupong nå i helga!
Tusen takk for veldig hyggelige ord - sånt gjør meg glad! Så takk!

Namaste sa...

Så skjønne dåkke e damer! :o)

E redd de e litt mindre enn dåkke trur, men då har dåkke sikkert nåken små prinsesser dåkke kan gi de te i tilfelle ;o)

illu-mina sa...

Takk for hyggelig hilsen. desverre visse ikke jeg om denne giborten din. Skal følge med fra nå ja. kan nk hende du finner ne av interesse hos meg. Tross aldersforskjell liker vi nok mye av det samme. God sommer.

Miss-handy sa...

Heisann:)
Tusen takk for den superhyggelige kommentaren inne hos meg!!
....og unnskyld for at jeg er så veldig treig til å svare....
Du har en flott blogg! Blir glad av å være her!!:)
Her har det vært ferietur til Danmark. Jeg og mine to håpefulle:)
Knalldeilig å komme seg litt bort. Fikk vært 2 dager i Djurs sommerland, en dag i Fårup og en dag i dyrepark. Det viste seg at den lille piraten min på 8 mnd ELSKER karuseller, fart og spenning....så det var faktisk mindre stress å være i fornøyelsesparker enn på stranden (der han bare ville sitte og spise sand:)
Malaga var nok konge, tenker jeg:)....skulle gjerne vært der!
Hadde vært deilig med en ferie uten unger....men det må jeg nok se langt etter nå i år.....
Masse stilige ting du har fått og kjøpt! Er så gøy med ting som har litt sjel.
Det skatollet har jeg faktisk et helt maken til! Og jeg elsker det!!! Jeg malte det rødt, men maskerte sånn at jeg beholdt litt teak-farge. Kjempe, kjempe fornøyd med det!!! (bilder ligger inne på siden min..)
Når det kommer til maling, vil jeg anbefale deg å bruke emaljelakk eller bangalack i glansgrad 90. Den type maling er mye bedre å bruke enn vanlig interiør-oljemaling. Den tørker mye fortere, og kan tas i bruk en eller to dager etter det er malt. Så blir ikke malingslaget like tykt som vanlig oljemaling.
Når jeg maler, fjusker jeg en hel del!!:)
Jeg vasker alt som skal males med sterkt salmiakkvann. (Salmiakk fjerner fett og matter flaten litt.) Så med reint vann etterpå. Jeg gidder ikke pusse. Grunner heller ikke. Bare maler rett på med emaljelakk eller bengalack. Men alle sår og ujevnheter i treet synes når jeg gjør det på denne måten. Og det er lettere å få hakk og avskalling av malingen seinere, men jeg liker ikke at resultatet er altfor strøkent, derfor velger jeg å gjøre det sånn....og er jo veldig fornøyd med det selv:)
Den gule fargen jeg bruker er ferdigblandet signalgul Quick emaljelakk. Får kjøpt de i "pittesmå" bokser til en ok pris. Boksen ser litt liten ut, men holder til et lite skap...
Ellers ligger prisen på 1 liter bengalack på litt under 200 kr...og den rekker til masse, og er nok et lurt valg hvis du skal male endel:)
Gleder meg til å følge deg videre! Her skjer det nok masse spennende:)
Jeg nok er en høst og vinter-blogger, så inne hos meg vil det nok gå litt treigt for seg nå for tiden....er så deilig å bruke de lyse kveldene på litt annet enn pc:)
Ønsker deg en superfin uke!!:)