E kreativ og elske å værr impulsiv


fredag 16. juli 2010

Spania, Malaga og Mijas

Eg sku skriva om Malaga, Mijas og shoppingen og ja...
(utsatt av diverse grunnar så kanskje nåken har fått med seg :o))
Influensaen så har inntatt kroppen min har gjort at eg har vore ganske stuck i sofaen de siste dagane (pyton!) Bilder fra shopping får derfor komma seinare, men bilder fra Malaga og Mijas har eg jo.

MALAGA


Jepp, det var "seil" øve ei handlegata. Detta gjorde jo shopping veldig behagelig i sommarvarmen :o)
Helste litt mærr eksklusive butikkar, men masse butikkar i sidegatene, nåke så va rektigt sjarmerande.Rusla omkring og storkoste oss i de koselige små gatene :o)
Og rikelig med pausar sjølsagt - viktig!Va inne i denna nydeliga kjerkå og (trur den hette Mariakirken...)

Malaga kan anbefalast, men ska eg reisa tebake så trur eg nok at eg hadde valgt å bu i ein av de små byane utforbi (så me gjorde) og heller reisa på dagsturer inn te Malaga. Er forresten Picasso sin fødeby og de har sjølsagt eget museum. Detta va imidlertid stengt for privat tilstelning akkurat den dagen me va der.

MIJASForelska meg heilt i denna landsbyen så ligge oppi fjellene 10-15 min med buss fra Fuengirola.
(Eseltaxi nederst te høyre :o))Rett itte eg kom der, va det gratis danseoppvisning på torget - nydelig!!!
Begynte faktisk å grina eg under fysste dansen, for det va rett og slett vakkert!Va på egenhånd den dagen, så det blei ein del knipsing av bilder :o)Masse hærlige butikkar... :o)Rusla rundt i timasvis og barra nøyt stemningen.
Måtte knipsa denna japanske gjengen da - de hadde nok litt mærr satt program enn meg ja... På rekka og rad med guide så snakkte heila tidå. Greitt med informasjon altså, men ser nå uhyre slitsomt ut spør du meg.Mijas kan absolutt anbefalast!

6 kommentarer:

Minimenina sa...

Å så fint det ser ut det! Kjenner at en ferietur hadde vært deilig nå, er ikke akkurat sommervær her på vestlandet. Drømme drømme.. (ferien går til Tromsø og Svalbard i år, så har ikke store forhåpninger om sprengvarme der heller :)) God bedring forresten, håper formen snart kommer seg snart!

Huldra sa...

Vakre, varme og smilende bilder. Disse pirket godt borti reiselysten min ja. Sol, sommer, opplevelser og skatter for både kropp og sjel. :)

IJ sa...

Nei huff - stakkars deg som er sjuk! Riktig god bedring! Nydelege bilder her frå ein fin tur!

Solrosa sa...

Hei!
Så koselig at du var innom bloggen min! Og -så perfelt innelgg du hadde her! Jeg elsker Andalucía!! Jeg har bare vært der an gang, også i Malaga. Der fikk jeg med meg bl.a. Picasso-museet. Veldig bra. Jeg har danset litt flamenco og nå synger jeg i et flamencobans og har genrelt dilla, så jeg skjønner godt at dansen kunne få deg litt å gråte en skvett. Skal surre litt rundt på bloggen din nå. :) Ha en god helg videre!!

Solrosa sa...

Oi, så det ble litt skrivefeil i forrige kommentar. Får skylde på champagnen jeg har drukket. :)

Veronica sa...

Hei! Takk for hilsen! Jeg bruker Gjesdal Bomull Sport på klutene mine, og det får man kjøpt på Spar Kjøp, Bogerud og helt sikkert på din lokale garnbutikk:)