E kreativ og elske å værr impulsiv


fredag 13. august 2010

Bloggtreff på kort varsel?!

Ja, nå må dere ikke tro at det er alkoholen som snakker her...
Midt under festlighetene fikk jeg nemlig klarhet i at hytta er ledig siste helga i august!,
og jeg ser ikke bort fra at den beskjeden gjorde meg litt ekstra ivrig etter å komme hjem og skrive til dere (skammelig å gi seg sååå tidlig ja....)

Viktig oppdatering!!!!
Jeg såg jo raskt her at den helga var kanskje litt ekstra dum for flere av dere
(som jeg sååå har lyst til å treffe!!) Så nå har jeg kastet meg rundt, bedt litt på mine knær og jammen fikk jeg lov å låne hytta helga etterpå istedenfor!!!)
Håper det da kan passe for noen av dere :o)
Det er jo fortsatt kort frist, og jeg kunne godt ha planlagt det flere måneder frem, men nå har det seg sånn at jeg håper veeeeldig på litt sensommerfeeling som vi her på vestlandet ofte kan få med rimelig bra vær på denne tiden (vin eller øl rundt bålet er jo bare UBETALELIG... ;o),
og det vil uansett ikke kunne passe for alle.
Tenk hvordan det hadde sett ut på den hytta om HELE BLOGGLANDIA kom... :o)
Så derfor setter jeg ny dato folkens og håper det kan passe for noen.
3-5 SEPTEMBER

Inspirert av BlogPicnicen i Danmark, tenkte jeg nemlig å prøve å se om vi ikke kunne få til noe lignende her hjemme ;o) Kunne det friste med et bloggtreff på denne hytta her?:
Det er kort frist, men hytta er altså ledig, og det er fremdeles gode muligheter for "sensommerfeeling" ;o)
Jeg har nemlig tenkt litt, og det e jo ikke så lett å samles med vårt langstrakte land...

Men jeg har altså et forslag:
Foreldrene mine har ei hytte ved sjøen på Bjoa (Ølen) som er på 100 m2 med 18 sengeplasser. Det blir jo mellom Stavanger (ca. 2 timer) og Bergen (ca. 4 timer??), så da kunne vi kanskje klart å samla en del av oss? (ca 1 time før Haugesund for dere som kommer over fjellet fra østlandet - ca 6 timer med bil fra Oslo, men man får flybilletter for under 1000 kr tur-retur. Jeg henter villig folk på flyplassen ;o))
Pga avstander, så bør det jo være en plass vi alle kan overnatte tenkte jeg...

Så hva om vi prøver på en valgfri variant hvor folk kan komme enten bare på lørdagen, overnatte ei natt eller rett og slett ta det som en helgeutflukt?

Skulle det vise seg at det passer for mange av oss, så er det jo gulvplass også, så madrasser kan gjøre  nytten, og blir vi ikke så mange, så kan vi ta ungene våre med :o)

Nevnte jeg ca 200 m2 terasse...?

Spre budskapet!! ;o)
(Flott om dere lager innlegg på deres egen blogg!)

Og nå har jeg invitert til den stoore gullmedaljen her! Noen har kanskje fått 2, andre ingen invitasjoner, men håper ingen føler seg forbigått eller glemt, for ALLE er nemlig invitert, så får vi se om vi ikke kan få dette til da ;o)

Jeg håper da inderlig at det kan passe for noen...

37 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Kjempeflott at du tar initiativ til dette!
Jeg har desverre ikke anledning til å komme, og synd er det, for jeg er sikker på at dette blir en fulltreffer!
Ølen er en flott plass, og hytta høres ut som en drøm!
Håper mange stiller.
Jeg legger meg til som følger, så får jeg følge med på "eventyret"
Klem fra Liv

Tuppelure sa...

Så flink du er som tar initiativ til blogg treff. Det høres gøy ut men siden jeg bor på feil kant av landet så jeg kan ikke bli med..:O( Men kanskje en annen gang.

Har forretsen begynt på Himmelblomsttreet av Nygårdshaug i påvente av at svigermor skal bli ferdig med Pastor Gotvins geometri. Gleder meg til å lese den.
Takk for tipset :O)

Ha en fin dag!

Vibeke sa...

For et utrolig bra initiativ! Blir så glad når folk tar i et tak for å glede mange mennesker :) Jeg har dessverre ikke mulighet til å komme, men ønsker dere en flott helg! :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Kjempetiltak! Må komme tilbake til deg ang. deltakelse.

Skjerstad sa...

Du er virkelig impulsiv ! ;) Det hadde vært kjempekoselig :) Men jeg har dessverre ikke anledning den helgen .Kanskje en annen gang .

Lykke til med bloggtreffet :)

Barbros lille atelier sa...

Å, så kjekt! Utrolig flott initiativ! Men må bare beklage jeg og - helgen er allerede booket.... Håper vi kan få det til en annen gang:-)

Klem

Jannike sa...

Flott hytte og flott initiativ. Dessverre har jeg arbeidshelg - men dette bør vi virkelig få til en annen gang!!! Håper flere har anledning til å være med..... og at det hele (selvsagt) dokumenteres med ett og flere innlegg

Pia sa...

Åh, så flott hytte! Og så bra tiltak!Vi er noen her østpå også som har snakka om bloggtreff, men vi har aldri kommet lenger enn kun snakkinga. Men du er tøff og trår til! Flott!
Akkurat den helga blir minstemor 1 år, så da kan jeg liksom ikke dra bort...

FargeBarn sa...

Så tøff du er som tar initiativ til dette! Hytta ligger ca 10 min. kjøretur fra mine hjemtrakter, så jeg hadde blitt med hadde det ikke vært for at jeg skal til sydlige strøk den helgen! Men masse lykke til! Håper dere får til et treff!

Ellen sa...

Så flink du er!Det var et utrolig hyggelig tiltak!!Jeg er også opptatt den helgen, har lovt meg bort til lillesøster.Skal være barnevakt for hennes 5 uker gamle sønn fordi hun skal i bryllup, så jeg kan ikke stikke fra forpliktelsene mine.Det er nok litt vanskelig å lage bloggtreff i det lange landet vårt, for mange må altså reise SÅ langt.Og så er det jo vanskelig på så kort varsel som du sier, men jammen artig at du setter i gang sånt allikevel:)Hvis det skal funke optimalt må man sikkert gjøre det som de danske jentene gjorde - avtale flere måneder i forveien.Det høres veldig hyggelig ut da, jeg ser for meg stoffbytte og tapetbytte og mye annet snask:)

giraffmamma sa...

Et bra initiativ! For meg passer det ikke den helgen, skal i konfirmasjon på østlandet. Ser ut som et fint sted :) Ikke så langt fra Bergen, men likevel så langt at hvis jeg skal komme meg avgårde fra hele bøtteballetten en gang så må det nok planlegges en stund i forveien. Mannen min jobber turnus også så helgene er ikke alltid tilgjengelig til så mange sprell ;) Kos dere masse!

Inger Johanne sa...

Tusen takk for invitasjon t hyttehelg i Ølen! Høyres kjempefint ut, men har desverre jobbehelg... Håpe du får det til, men viss ikkje så er det nok lurt å planlegge litt lengre i forveien... Mange med familie og andre forpliktelser her i bloggeland:-)

Ha ei fin helg!

Janet sa...

Nei og nei. Mannen skal til Danmark akkurat den helga, så jeg skal være hjemme med guten alene. Det var skikkelig synd, for det hørtes koselig ut og et kjempeinitiativ! Lykke til :)

Cilipus sa...

Hei og hopp !!
Veldig hyggelig invitasjon og hadde vært veldig gøy å møte andre kreative bloggere !! Men vi reiser desverre til Polen den helgen !!
Cecilie

Bustenellik sa...

Å, det hadde vært kjempemoro, men blir nok litt for langt er jeg redd. Hvertfall akkurat nå som det er skolestart og mye som skjer. Lykke til :-)

Anonym sa...

Takk for invitasjon! Jeg får det ikke til med det første, men bra initiativ! Tenker selv å invitere til øyen etterhvert, så da gir jeg en lyd. Ps. Skal jeg lage en link hit, eller vil du ha mer kontroll over invitasjonen..?

Mollie sa...

Tusen takk for invitasjon fra deg :-D Det blir nok dessverre vanskelig for meg også å komme, siden Molliemannen er på guttetur den helga...men så bra at du tar dette initiativet!

Lillis verden sa...

Så Fett!!!
Dette er en superfin plan. Jeg er gudmor til et barn som døpes søndagen, men dersom jeg får det til å gå opp (det store kabalmysteriet som heter familie, hjem og jobb) så er jeg lett med fra fredag til lørdag. Må få lov til å komme tilbake til deg på denne :)

Pafrika Og Belkini sa...

Flinkeste Namaste, jammen skal du ha masse masse kred for et strålende tiltak! Det ser det ut som alle her inne er skjønt enige med meg i! Derfor gremmer jeg meg over å si at ingen av helgene er mulig for meg - men jeg har altså likevel lyst å berømme deg så veldig for dette sosiale initiativet! Kanskje en annen dato en annen gang? Bloggedamer med unger og styr (menn, f.eks), det er mange kabaler som skal gå opp - det tryggeste er nok å booke en helg langt frem i tid!
Ikke minst en spennende tanke hvordan hytten hadde sett ut etter en helg bebodd av interiørbloggere...
Ha en strålende dag, og klapp deg selv på skulderen for Ukens Initiativ - minst!

hobbyvimsa sa...

Heisann!!Takk for innbydelsen,men jeg bor på østlandet å det blir litt langt å reise!!Men hadde det vært på Østlandet hadde jeg kommet med en gang.Dette var et kjempe fint tiltak,og håper mange dukker opp.ÅÅÅÅ for en nydelig hytte.Du har en kjempe fin og masse nydelige farger her,jeg har blitt følger og kommer snart tilbake!!Godt du fant meg så jeg fant deg:)Klem Linda:)

Trine sa...

Så fint tiltak! Jeg har vært en del i Ølen (i årene vi bodde i Haugesund). Knallfint! Men den helga er den store familiebursdagsfeiring-helga. Hele 5 familiemedlemmer skal som seg hør og bør synges for.

Fargevandring sa...

Hei:-) Tusen takk for hyggelig invitasjon. Som trønder blir det alt for langt for meg å reise og helga før er jeg i Oslo, så dessverre... Håper at mange kan komme så det blir ei koselig helg!

Ida Victoria sa...

Så bra initiativ! Håper mange har anledning til å komme! :)
Jeg må desverre avslå. Hadde det vært nærmere og ikke krevde overnatting, ville jeg gjerne dratt på bloggtreff! Men med mine manglende krefter og overskudd, blir dette alt for slitsomt.. Desverre. Håper det kommer mange, og at dere koser dere!

3prinser sa...

Kjempebra tiltak! Må desverre si som de fleste andre over her at jeg ikke har mulighet til å komme, selv om jeg har veldig lyst da. Mannen er i Afganistan for tiden og jeg har allerede planer som innvolverer min mor helgen etter (da er det nemlig trysilrypa), så jeg hr rett og slett ikke samvittighet til å overlate alle tre guttene til henne begge helgene...

Ellen sa...

Hei igjen, har du fått flytta det da!Håper det kommer mange da!Jeg kan dessverre ikke da heller, skal ha 20 gjester på fredag den 3., vi arrangerer nemlig visekveld en gang i året.Litt musikknerder i familien vår skjønner du:)Det er nok i lengste laget å kjøre for oss også, det vil jo ta 7 timer i bil.Vanskelig for meg som har en mann som jobber ALLTID og to småjenter og ikke så veldig mange barnevakter i nærheten..Admiralens familie er nemlig trøndere, så halve barnevaktstaben er 8 timers kjøretur unna...

Ida sa...

Så flott tiltak, helt utrolig :-) Og tusen takk for invitasjon! Jeg er på den tiden på Kypros og nyter varme og late dager !

Håper mange slår til, på en slik nydelig mulighet :)

Stor klem fra Ida

annicken_j sa...

Så stilig! Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne, høres jo fantastisk ut. Jeg kunne reist så langt, men så skal jeg til Oslo. Men jeg gleder meg til å lese om hvrdan det gikk! :D

Ingrid - Fjeldborg sa...

FOR et initiativ! Håper det er mange som har mulighet til å delta, jeg kan dessverre ikke:( Lykke til, det blir sikkert kjempegøy!

Vilma sa...

Åhhh hvor fint du invitere , jeg ville gerne komme , men Norge er jo stort og jeg bor i DK :-(
/ Vilma

barnigjendesign sa...

Takk for kommentar. ÅÅÅ det hadde vært hyggelig å komme til deg. Men jeg er i arbeid og har en mann som har hatt hjerneslag, så det er ikke så lett for meg å reise til Haugesund på den tiden av året. Jeg har også et stort sommerhus jeg kunne hatt blogtreff i, noe å tenke på til neste sommer? Igjen, tusen takk for invitasjonen og for et supert initiativ.
Klem og god helg!

Fru Usken sa...

Hei, å takk for invitasjonen:)) som di andre her så kan helr isje eg komma, d blir rett å slett isje ti t sånt midt i husbyggingå...;/ eg så håpte d va snakk om ein tur i stavanger elr någe mer i den duren, for d konne eg fått t! kansje m kan jør d ein gang snart?:)

Vibeke sa...

tusen takk for koselige ord
fra deg inne på bloggen min!:)

vibeke

Elisabeth, innerst i veien sa...

Kjempeinitiativ og hytta ser jo helt knall ut. Så synd at "ingen" kan. Passer dessverre dårlig for meg også.

Skjerstad sa...

Hei igjen :)
Passer dårlig den helga også dessverre :( Men du skal ha skryt for at du gjør dette :)

Lykke til :)Klem

SiriR sa...

Hei og takk for sist!
Kosleig å møte deg i Danmark:)

Så gøy med nytt bloggtreff. Blir nok litt for langt for meg å reise desverre..

Unknown sa...

Hei :)

Så hyggelig initiativ. Her i huset går det i ett for tiden og jeg får det desverre ikke til.

Jeg håper du får samlet en liten gjeng, det høres jo kjempe hyggelig ut :)

Beste hilsen Jeanette

Anonym sa...

(Endelig nettilgang hos svigerinna mi. Stille hos, og fra, meg ifm ferie og flytting tilbake til moderlandet.)

Tusen takk for invitasjon - dette er virkelig kreativt og impulsivt!

Jeg kunne ønske jeg kunne svare at jeg kommer, men jeg skal reise til østlandet på klassejubileum med barneskoleklassen min. Jeg har gått glipp av tidligere klassefester så denne gang må jeg prioritere den gode gamle klassen min.

Det er dumt at en ikke kan få med se alt altså!

Men jeg prøver gjerne en annen gang så jeg håper ikke disse avslaga tar motet fra deg!

Mvh Rockefår