E kreativ og elske å værr impulsiv


mandag 13. desember 2010

Inspirasjon

Stundom møter vi menneske

Stundom møter vi menneske
som hentar fram det beste i oss
Menneske som opnar for våre kjelder,
som lokkar fram våre farger
som aukar varmen i våre liv

Stundom møter vi menneske
som ser bak våre skal
så vi gløymer vi har dei
og glitrar fram i vår prakt
Menneske som vi ber i oss etterpå
med takksemd

- Olav H. Hauge -


ALDRI om eg hadde trudd at bloggingen skulle føre te så møkje positivt
då eg begynte å blogge i sommar...

Og ka var det som fekk meg inn i dette Blogglandia?
Jo, det var venninna mi LB.
Hu viste meg ein blogg som hu trudde eg ville lika
 og hu hadde rett.

Eg blei heilt fascinert og glad øve å oppdaga denna bloggen
og leste gjennom absolutt alle innleggene.
Her var det møkje farge, lekenhet og kreative løsninger.
Så begynte eg å sjå på dei bloggene som hu fulgte og eg var solgt...
... og i gang ;o)

Og kim e detta sin blogg e det kanskje nåken som lure på?


Hu hadde bloggepause då eg oppdaga henna,
men nå e hu i gang igjen og fortsette å inspirera.

Eg fikk faktisk tillatelse te å låna bilder for ei tid tebake
og her komme nåken fristebilder:
 Takk for inspirasjon Christine!Ka var det som fekk dåkke andre te å begynne å blogge???

Det sku eg gjerna likt å visst folkens.


23 kommentarer:

Frk.Eplegrøt sa...

Jaaaa!Jeg vet - jeg er så utruli glad for at Christine blogger igjen:) Makan til inspirasjonsblogg!
Jeg begynte jo som du vet blogge i høst...etter lang vingletid om jeg skulle eller ikke. Fant til slutt ut at siden jeg dilla og dalla med så mye, heklerier,redesign av møbler og er gal etter bruktbutikker/loppis osv - kunne jeg vel like gjerne blogge om det. Jeg angrer ikke det grann - makan til velkomst jeg har fått og i tilegg oppdaget enda flere inspirerende bloggere :)ah hvor jeg elsker det!

Bente sa...

Nydelig dikt og flotte bilder fra en blogg som gir masse inspirasjon.
Jeg er veldig enig, det er så mye å se og lære her i blogglandia, jeg finner stadig blogger som inspirerer meg både til å sy og kose meg.
Så mange kjekke mennesker som er ganske åpne og gir av seg selv.
Ha en riktig god kveld :))

Barbros lille atelier sa...

Kjempefin blogg! Nydelige bilder du viser fra bloggen hennes! Skjønner godt du blir inspirert her. Elsker sånne fargesprakende blogger!

For min egen del var det min barndomsvenninne Emmeline som overtalte meg til å begynne å blogge - og det har jeg ikke angret på:-)

Klem

hobbyvimsa sa...

Heisann!!Masse fine glade farger her ja!!HERLIG!!
Jeg tittet på andre sine blogger i et par år,og fant ut at dette hadde jeg også lyst til.Tror det tok 1 år før jeg heiv meg ut i det,har blogget i 7 mnd nå.Det er jo super gøy og sosialt!!Masse inspirasjon å finne der ute...Ha en fin ny uke og håper du finner masse inspirajon og glede på behandling:)klem Linda:)

Andregasellen sa...

Næmmen, var det DEN bloggen som startet det hele altså!Der har jeg vært, men jeg visste ikke at hun var i gang igjen.Skal besøke bloggen med det samme, for jeg forelsket meg i den da jeg var der første gang:)Som du vet var jeg og Førstisen bloggeskeptikere før vi startet, men nå er vi frelst vi også.Vi hadde fulgt Kardemomme, Kaspara og Den gode Feen leeeeeenge før vi turte å starte egen blogg:)
Ha en finfin kveld snuppa, håper du slapper av og får mye ut av rehaben (til andre som leser min kommentar: en SPØK altså, dette med rehab)
Klem!

I'm with Leia sa...

Så hyggelig at du linker til henne - visste ikke at hun var i gang med å blogge igjen - hun har så mange fine bilder.

Selv startet jeg å blogge for å vise at det også fins masse fargerik mote - ikke bare det kjedelige sorte/hvite/grå som folk her i København for det meste går med. Visste ikke at jeg kunne bli kjent med så mange gode folk, folk som deg Namaste, som peppet meg opp når jeg nesten ville gi opp - da ga du meg mye pepp :)

Barbro sa...

Nydelige ord og herlige bilder!
Ønsker deg all mulig bedring, så godt at du får behandlingsopphold! Det fortjener du virkelig :)
Tvi tvi for bedre form til jul!
Stor klem fra Barbro

Hek sa...

Så fine ord!
Du har en kjempekoselig blogg, du :)

Hilde ;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Tja, hva fikk meg i gang? Nysgjerrighet? Skrivelyst? "Opprett en blogg" sto det plutselig et sted og så trykka jeg der, he he.
Og blogginga har blitt en fantastisk hobby med utveksling av ideer og kunnskap, gøy å bli inspirert av andre og utrolig smigrende når noen medler tilbake til meg at de har gjort/lest/undersøkt/laget noe etter tips fra meg.
Sist uke hadde jeg en flokk venninner på besøk og vi lagde alle en stor papirstjerne som jeg lagde sist jul etter inspirasjon fra en blogg. Tenk, pga. min blogging henger den fem stjerner i vinduene i nabolaget, he he.

Mange herlige blogger og bloggere der ute, oppdager stadig nye. Nå ble jeg nysgjerrig på din link, takk for tips! Og ha en flott mandag kveld, søte deg.

Pafrika Og Belkini sa...

Queen of fucking everything, det kan jeg like! ;) Det er slikt man trøstende burde fortelle seg selv med en klapp på skulderen samt store mengder sjokolade, når motgangen blir for massiv. Jeg må nok inn å sjekke denne bloggen asap.
Takk for tilbakeønskning, det er godt å være her igjen også!
Hm, hva som fikk meg til å begynne å blogge? Jeg hadde veldig lyst å skive noe, fra mitt eget hode og definitivt ikke studierelatert. Jeg har tittet på forskjellige blogger i flere år, men ingen spesiell igrunnen. Jeg fant ut at jeg ikke hadde så mye å mene om interiør og sånt, så jeg prøvde meg på en bokblogg. Men var det mange som interesserte seg for hva Pafrikaen mente om bøker? Ikke en kjeft. Men så sydde jeg en pute, og vips, både lesere og kommentarer var et faktum. Grådig gøy og blogge, og grådig gøy å få tilbakemeldinger. Det teller mye, synes jeg. Kred til bloggerne som legger ut innlegg etter innlegg uten en eneste kommentar, de finnes de også. De må virkelig ha noe å melde, jeg er imponert over ståpå-viljen. Faktisk er det ikke alltid samsvar mellom kvalitet og antall lesere/kommentarer, synes jeg. Man kan finne gull de underligste steder!

Fin kveld til deg, og krysser fortsatt det som kan krysses for behandling. En liten innrømmelse helt på tampen, jeg har nok ikke sydd Belkinien sin kalender selv. Hvis du finleser teksten kommer det frem, men jeg ser at den kan misforståes...Det lever jeg igrunnen godt med! ;)

Pia sa...

Christine "kjenner" jeg via scrappinga - ho var (er?) er dyktig scrapper som jeg fikk mye inspirasjon hos.
Blogging starta jeg med på jobben - alle lærerne skulle lage sin egen blogg...

Fru Tunheim sa...

Nydelige ord fra Hauge. Jeg blir så imopnert av mennesker som kan få sagt så mye med så få treffende ord.

Tevanga sa...

Takk for nydelige ord. Og håper alt går bra med deg. Sender litt futt i din retning, håper det treffer :-)

Hvorfor sitter jeg her i dag og blogger? Det startet vel med de fine bloggene til Kaspara og Kardemomme. Jeg kan med hånden på hjertet si at blant alle mine gode venner finnes det ingen som deler min altoppslukende interesse for gjenbruk, skattejakt på loppiser og interiør på hjemmebane. Jeg greide ikke å slippe ut all min entusiasme for folk som ikke forsto noenting av det. Ingenting galt om mine venner altså, de har bare andre interesser. Men jeg savnet noen å gå bananas over fine, gamle ting, redesign og kreative sprell med. Etter å ha lest blogger i et halvt år kom tanken snikende. Min egen blogg??? Etter å ha tygd på det i noen måneder til hoppet jeg i det. Og har aldri angret! Hihi, endelig noen å dele min iver med. Og mange er til og med mer ivrig enn meg! Kjempegøy :-)

Artig at du spurte om dette. Klem fra Tevanga

hobbyvimsa sa...

Hei snuppa!!Ja legger ut oppskriften på karamellene i morgen,hemmligheten er å ikke koke for lenge og ikke for kort!!Mine blir bløte annen hvert år he he..tenker på deg også,og håper formen din blir på topp.Jeg er kronisk syk selv,og vet alt om å ikke være på topp,så jeg føler med deg:)Hadde du bodd i nærheten skulle jeg kommet med litt fløtekarameller til deg:)Natta klem Linda:)

potlå sa...

Jeg hadde lenge fulgt med på bloggene til blant andre Kaspara, Den gode feen, Sukkertøy for øyet og Gun Hip Swollen Lip, og jeg koste meg med alle de fine bildene og gode ideene deres. Min egen blogging begynte jeg med for å ha noe å gjøre på i permisjonstida før fødselen (det meste av babyting var jo ordnet for leeenge siden, så jeg fikk plutselig så fryktelig god tid). Jeg oppdaget at dette var jo kjempegøy, særlig da jeg fikk tilbakemeldinger (er deg evig takknemlig for dine herlige kommentarer!) Og selv om det er blitt mindre aktivitet etter fødselen tror jeg ikke jeg klarer å slutte helt.. Det er nemlig utrolig inspirerende å utveksle ideer og kommentarer med hyggelige blogglendere :-)

Jøss, jeg var ikke klar over at du hadde utmattelsessyndrom! Håper behandlingsopplegget er maks vellykka og at du blir så bra som det går an! Masse, masse lykke til!!

Janniche sa...

Oppdaget denne bloggen for ikke så lenge siden, og la meg som Følger tvert! Mye inspirasjon der ja:)
For mitt vedkommende var det faktisk Camilla, med Camillas Vidunderlige Verden (NÅ: Villa Greve)
som inspirert meg til å begynne å blogge. Leste mye på hennes blogg i sommer, og da ferien nærmet seg slutten, var jeg klar for å begynne å blogge selv!
Camilla har en mye mer ryddig stil enn meg, men ble allikevel inspirert! Inspirator nr to var Ida Susanne og Sukkertøy for Øyet! Mine farger!;)
Nå finner jeg inspirasjon mange steder, bla hos deg!♥
Fint innlegg!

KlemKlem
Duse Pasteller

gult hus i svingen sa...

nydelige bilder fra denne flotte bloggen:) Vil inn og se:)
Skjerstad fikk meg til å begynne å blogge, midt i blinken for meg dette:) takk til Skjerstad:)

Håper du kjenner overskuddet komme tilbake, tenker mye på deg, Namasten vår:)
Vi blogges:)

Tirsdagsklems i bøts and spans fra Trine:)

SiriR sa...

Så gøy at hun er tilbake! Jeg oppdaget bloggen hennes rett før hun stoppet sist.

Da jeg begynte å blogge for nesten to år siden, var det etter å ha fulgt noen av de svenske sybloggerne en stund, særlig Gekko.

Å begynne å blogge har virkelig vært bra syns jeg, det har åpnet opp så mange dører til nye bekjentskaper og gir så masse inspirasjon:)

Klem Siri

June sa...

Den bloggen har eg isje sitt før, tror eg, mn fytti den må eg se mer på!!!! Hallemalle altså, så utroli mye kult!! Sjønne godt du leste aaaalt på den ja;)
D va andre sine blogga så fekk meg og t å bjunna ja, å d at eg lige å ta mange bilder å visa å skriva - så egentligt isje passe så mange andre plasse enn på ein blogg, syns d blei litt "mye" å legga ud på facebook, tenkte at dette e mer for spesielt intresserte enn for vennar lixom;)
ha ein fine kvell snuppå!
klem:)

Hellohello baby sa...

Hei hei du!

Der inne var det virkelig mye fin inspirasjon.

Er en stund siden jeg har vært innom her nå. Desember er en travel mnd når man er alene med barn!

Er så koselig å være innom her igjen!

To ord på snei, ((((klem)))) til deg.

giraffmamma sa...

Vi begynte jo å blogge omtrent samtidig :) Jeg hadde fulgt flere blogger over en tid, Emmeline, Den gode feen, mange svenske og noen japanske blogger.... Jeg fulgte mest blogger med flotte foto i begynnelsen og det var min fotointeresse som satte meg i gang. Liker å ta bilder! Foto er gøy! Og vanskelig...... Liker blogger med fine bilder :)

God som Grønn sa...

Henne skal jeg helt klart sjekke ut!

Jeg ble blogger av rent pragmatiske årsaker - ville ha et sted å samle bilder av alt jeg lager...så plutselig i sommer begynte jeg å skrive litt om bær og litt om sopp og litt om interiør og familieliv og følge med på alle andre fine blogger og kommentere litt her og der og plutselig følte jeg at jeg fikk en hel ny vennegjeng fra min egen sofakrok : D

Passer utmerket for en nyslått småbarnshusmorarbeidskvinne nylig utflyttet fra storbyen til provinsen med 90 % mer hjemmetid enn for et par år siden...

Men det viktigste er inspirasjonen, gleden og drivkraften det gir til å sette i gang og gjennomføre egne prosjekter : ) Og ikke minst å føle seg som en av mange istedendenfor den ene rare...

Huldra sa...

Herlig! Digger både fargene, lekenheten, stilen- og ikke minst skriften på veggen. Sånn skulle man hatt! =D
Dette er en blogger jeg bare må innom. :)

Hmm.. Ja hva var det egentlig som fikk meg inn i bloggverden? Først og fremst var det et behov for en form for dagbok, og det har det vel også blitt. Så tenkte jeg det kunne bli en bedre måte å dele bilder på enn det forumet jeg var på tidligere. Så kom tanken om å legge ut noveller, og så ble det en fin måte å forsøke og drive småtterisalg på. Etter som jeg plutselig fikk følgere og så god respons, ble det også flere dypdykk blant kreative mennesker med mange forskjellige stiler som har inspirert stort, både interiørmessig og til andre fiksfakserier. Godt for utlufting er det også, og en utrolig positiv kanal. Er jo blitt så glad i hele konseptet, og alle menneskene her inne. En herlig mulighet til å knytte nye bekjentskaper og vennskap på også. :)
-Som med deg! Kunne ikke vært deg foruten nå vet du vennen. :)