E kreativ og elske å værr impulsiv


mandag 6. mai 2013

Hva skjer????


Alle bildene har forsvunne fra bloggen min!!!!
Eller er det bare eg som ikkje ser de?

Et testbilde fra sykroken:


Noen som har opplevd lignende?
Hjelp ønskes virkelig!!!!!


Oppdatering:
Eg ser dette bildet men INGEN av de andre bildene på bloggen :(9 kommentarer:

rockefår sa...

Ja, hva er det?

Jeg så igår at det sto et sånt "innkjøring forbudt" skilt på flere av mine bilder i bloggen. Samme markering kommer også av og til opp på profilbildet mitt når jeg kommenterer!

Lurte litt på om jeg hadde sprengt lagringskapasiteten eller noe sånt?

Elisabeth, innerst i veien sa...

Oj! Ser testbildet, men alle de andre er blitt til forbudsskilt.

AvMeg sa...

Oj, jeg har ikke sett noe liknende...Har hørt at noen danske bloggere må betale for å fortsette med bloggen sin, så det har kanskje noe med plassen å gjøre ... At man har publisert opp til en viss grense som er gratis, men vet ikke sikkert.. Håper du finner ut av det.

Siri sa...

Skrekk og gru! Det må da finnes en løsning på dette!? Du har jo så utrolig mange flotte bilder. Jeg ønsker deg lykke til! Klem fra Siri

Berit sa...

Jeg trur du kan ta det med ro en dag eller to; dette skjedde på bloggen min en gang og som deg fikk jeg litthjertebank. Det retta seg helt av seg sjøl! Håper det ordner seg for deg også- det gjør gjerne det for snille jenter ;o)

Berit sa...

Hmm... Så datoen på innlegget først nå... og da ble jeg litt mer skeptisk... Får krysse fingre likevel, det er det eneste jeg kan bidra med...

Huldra sa...

Oi oi.. Ikke moro! Har du forsøkt å ta kontakt med (hvemnåenn) som har ansvar for blogspot? Krysser fingrene for at det ordner seg, for det der er jo bare kjempetrist.. :/

Klart jeg ikke er sint på deg eller noe sånt, men jeg har kun hatt autooppdatering med visdomsord på bloggen min i det siste grunnet flyttestyr. Har byttet både bolig og mailadresse, så da har jeg verken fått mail med kommentarene eller vært så mye på nett. Er på rundtur i dag, mellom ryddeslag i den nye boligen.
Håper alt er vel med deg og dine vennen :)

Unknown sa...

har du slettet bilder du har på nettet en annen plass, f eks picasa? det kan være grunnen, ellers vet jeg ikke...

Unknown sa...

på min blogg måtte jeg betale litt for å få plass til nye bilder og alle disse legger seg automatisk i picasa, så det ville jeg undersøkt! det koster ikke mye å kjøpe mer bildeplass. men viktig å ikke slette bildene inni picasa!!:) lykke til!