E kreativ og elske å værr impulsiv


tirsdag 15. mars 2011

Kreativt kaos...

i heimen.

Nåken som kjenne seg igjen mon tru? Håpe det ;o)
(Detta e ei fin tid å gi støtte på - *kremt*)

Eg vil veeeeldig gjerna ha et hobbyrom, men det har eg ikkje.
Då står strykebrettet i stua:
(Merk matchande spruteflaske for anledningen. Her e ingenting tilfeldig)Stoffene må jo værr lett tilgjengelig:Kjøkkenbordet e blitt arbeidsbord:Endå lettare tilgjengelig stoff på ein måte....Nå når eg e kommt litt igang med syinga,
ser eg jo at det e ein uhyre fordel å ha litt stoff å velge mellom.

Eg fant ut at eg rett og slett fortjene litt mærr stoff
(ehhh... tar gjerne imot litt støtte her og)


Det e flærre som har lurt på kor eg får tak i de forskjellige stoffene.
Det e jo fra litt here, there and everywhere,
men eg tenkte eg kunne linka te de siste dagers stoffpushere.
Linkene e direkte te stoffsalget te de forskjellige bloggene.

Re-Dizain (svensk)
Xoeinding (dansk) ny oppdagelse for meg - flott blogg!


Glede meg te å få nye stoffskatter i posten!
Møkje bedre med sånn stoffavhengighet enn andre stoffer seie nå eg ;o)36 kommentarer:

rockefår sa...

Dette så kjent ut! Vi hadde det sånn i stua alltid før - det var derfor jeg fikk lov til å flytte på loftet....

Kan en få for mye stoff da?
Trur ikke det, og mye vil ha mer har jeg skjønt...

Ha en kjekk kveld!

Tovepia sa...

Det går ikke an å ha det ryddig når man er så kreativ og masse jern i ilden!!
Klart du må ha stoffer!!:O)
Kos deg, klemmer fra meg;)

Lidyll sa...

Jeg støtter deg mer enn gjerne her altå! Nå som vi bor midlertidig i "knøtteleiligheten", har vi ikke soverom engang...og ihvertfall IKKE hobbyrom! Så sånn blir det hos meg også når kreativiteten setter inn...*blunkesmil*

MASSE lekre stoffer!*smil*

Unknown sa...

Dette så veldig kjent ut.
jeg har et lite furte/hobbyrom, men det er gjesterom osv osv i tillegg, så jeg ender med klipping på spisestuebordet, ellers ligger bikkja og skal være med, om jeg gjør det på gulvet, Og syingen skjer ved kjøkkenbordet. Både fordi det er mye bedre plass til å ha ALT rundt meg, som jeg trenger og ikke trenger... Og fordi jeg må hvile i blant, så har jeg endel stående ved sofaen, for det går an å ligge å sette knappenåler, og finne fram i mønstre og ideer... så da var alt unntatt badet tatt i bruk....
nei forresten der står en barnestol og tørker etter at jeg har vasket den, og skal prøve å pusse den opp litt....
Så det er godt å vite at det ikke bare er en salv som har det sånn
Ha en fin kveld

Barbros lille atelier sa...

Deilig å se at andre har det sånn som meg:-)
Man kan aldri få for mye stoff, så løp og kjøp!
Ingenting er så inspirerende som å få litt nye stoff i hus:-)

Klem

Unknown sa...

Og....
glemte visst det

Jeg har fått bestilt meg stoffer endelig jeg også.Hos liten og stor.
så nå skal jeg sitte på pinestolen min å glede meg en hel masse til de kommer.
Kommer meg liksom ikke rundt i bruktbutikker og slikt , med unntak av en gang hvert skuddår, eller noe slikt. Så det var deilig å kunne få tak i litt på nett. Så da skal jentene (barnebarna) få retrokjoler :-))))))))))))))))))

Datt sa...

Kreativt kaos ja, nei, her er det bare kaos for tida, null kreativitet! :O Ditt fine kreative kaos bærer vel frukter tenker jeg! :)

Unknown sa...

Hi,hi...just like Wilhelmines home. Symaskinen din ser jo så fancy ut da, er det bare knapper man kan trykke på liksom...så fin;)) Vi er litt av noen damer vi bloggdamene, tenke seg til at vi skal bli så glade for gammle dynetrekk og duker fra 70 tallet...men det er jo sååå gøy. Ha en fin uke videre søte deg, klem Wilhelmine

Minimenina sa...

Hei!

Godt å se at det ikke bare er hos meg det er kaos. Jeg har jo faktisk et hobbyrom, men det er så stappfullt av møbler som skal pusses opp, så der går det ikke an å få produsert noe.

Når det gjelder navnet på bloggen min, Minimenina, så er menina protugisisk og betyr frøken/liten pike. Da jeg bodde i Portugal da jeg studerte fikk jeg tilnavnet Minimenina fordi jeg er så liten (1,58 på en god dag).

Namaste var faktisk det som gjorde at jeg tittet innom bloggen din første gang. Jeg bodde en periode i India for snart 10 år siden og hjertet mitt banker litt ekstra for landet og kulturen, så da jeg så det hyggelige navnet visste jeg at dette måtte være en koselig blogg å besøke :) Og jammen var det!

SiriR sa...

Åh, altid så deilig å se andres kreative kaos!!
Og mere stoff, det trenger man vel alltids, eller??

Sonja frå Sunnfjord sa...

Nett like kaotisk som på mitt kjøkken når kreativiteten boblar:) Akkurat no har eg litt sytørke:(
Vart jo inspirert av deg til å legge inn ei lita bestilling på nokre stoffbitar:)
Ha det bra så lenge!

God som Grønn sa...

Ja, skal man være avhengig av stoff er det best å gå for de i bomull : D

Det er umulig å ha det ryddig rundt seg og være kreativ på en gang!!

Hjertebank sa...

Sånn ser det ut rett som det er her også ;)

Bustenellik sa...

Å, kjøkkenbordet ditt gav gode barndomsminner :-) Mon tro om bordet fortsatt står på låven hjemme? Jeg har store planer for å innrede en hobbykrok på strykerommet i løpet av sommeren, og da ville det vært midt i blinken :D Jeg tror jeg må hjem og snike litt, hihi. Det blir fort kaotisk når man ikke har en fast hobbyplass, og her i huset ender det ofte med at jeg fortrenger den kreative lysten fordi jeg alltid tenker på alt som må ryddes etterpå. Teit egentlig. Gleder meg til å se resultatet av syingen din :-)
Klem

Skjerstad sa...

Sånn er det her også Namaste ;) Jeg syr på kjøkkenbordet , men det gjør ingen ting . For det er jo der jeg vil være , gidder ikke sitte på et rom for meg selv ;) Hadde jo ikke sett de andre da , for for tiden er jeg helt sygal ! GØY :) Og stoffer det MÅ vi jo bare ha . Artig å se mere av stua di . Fine stoffer du hadde der :)

Kos deg med syinga :)
Klemmer fra Janne

Pia sa...

Kreativt kaos er bra!

3prinser sa...

hehe... både ser og høres ut som meg det der... men nå er det snart slutt på kaoset mitt, for nå blir trappa ned til kjelleren lukket i trinnene, veggene malt og så er det bare for meg å flytte kaoset mitt dit ned, for da skal jeg ha sybord under trappa :)

og takk for linker - jeg har helt dilla... hehe - flere der jeg ikke hadde hørt om, men også noen jeg har handlet hos :)

Re-dizain sa...

Snart har du en riktig verkstad med lika mycket tyg som mig ;)
Vackert med lila dänkflaska!

Mie fra Mies Mirakler sa...

Hos meg er det aldri sånn, her er det alltid helt strøkent, med tellekanter på alt, og hobbymateriellet sirlig sortert og...nei vent litt, det er bare inni hodet mitt det ja ;p

Det er veldig vanskelig å være kreativ og veldig ryddig samtidig, man må jo utfolde seg litt, knis! Liker den lilla dynkeflasken din. Mitt hobbymateriell er for tiden stuet inn i boden, som er så stinn at jeg knapt kan putte en tannpirker inn der, så ser frem til jeg kan ta det frem og få gjort noe gøy igjen :) *♥*

Barbros lille verden sa...

Hehe, her kommer full støtte når det gjelder både det ene og det andre! Nå har jeg hobbyrom da, men det er noe med å holde orden der og ;) Og heklesakene må jo uansett være på stua!! til gubbens ergrelse ;)
Takk for koselige hilsener, gode du :)
Klem fra meg

Duse Pasteller sa...

Japp japp, kjenner meg igjen!
Vet ikke om det er så kreativt her, men kaos er det...!;P
Klem til deg

Vårglad sa...

Hvis det kan vera ei trøst, så har eg syrom, men sitter i stova og syr likevel;) Koseligare det, meir sosialt og så går det an å gløtte bort på tv'n litt og.
Men det er greit å ha eit rom å ha stæsjet på da.
Akkurat no er syrommet mitt under oppussing og på vei til å bli nytt rom til dattera i huset, og eg får hennes rom i hovedetasjen i bytte. Trur kanskje det blir meir brukt då. Uansett, alltid koselig med ein heim der ein ser at nokon er kreativ, sjølv om det til tider kan vera kaos:)

hobbyvimsa sa...

Hei snuppa!!

Heilt enig bedre med slikt stoff å vera avhengig av:)

Ja eg kjenner meg igjen,enda eg har hobbyrom,flyter her også.

Syns du skal dra på deg fleir stoff eg,moro å sjå kva du lagar av det:)

Ha en fin onsdag!!

Klem Linda;)

idyll sa...

Hahahha!! Støtte - støtte - støtte sier bare jeg... Bildet kunne så gjerne vært tatt hos meg under mine kreative kaos stunder;)

Fragmenter sa...

Veeeldig kjent fenomen det der, ja.

Jeg har ryddet stua for papp, malingsbokser og pensler i dag. Har hatt oppussingsprosjekt på en hylle, og da må stua tas i bruk. Min kjære er ikke veldig fornøyd, men et sted må jeg jo være. Det var godt han sov den kvelden jeg velta en boks hvit grunning utover stueparketten:-/

Det er klart du fortjener stoffer! De nydeligste retrostoffer fortjener du:-) TAKK for at du deler linker!

Klem:-)

AbluMoo sa...

Strykebrettet står i min stue også, til mannens store fortvilelse... Kanskje hadde det vært greit dersom det bare var strykebrettet, men hele spisebordet er fullt av stoffer og tapeter og teip av ulike slag. Huttetu, hvor lenge holder en stakkars mann ut i sånt rot? Lenge, håper jeg. :)

Spunk og boblemukk sa...

Kjenner meg veldig godt igjen. det hele ble LITT bedre da jeg kjøpte meg et skatoll som jeg bare kunne lukke igjen mellom slagene, med skuffer som jeg kunne tsappe prosjekter og stoff oppi ;) Nå får jeg meg hobbyrom. Jippi! :)

Hegeslilleboble sa...

Deilig å se at det er kreativt kaos hos deg også.... Har tenkt å rydde sybordet mitt (og rundt) leeeeenge nå....

Hildemiho sa...

hi hi...kaos i heimen?!
nei det kjenner jeg ikke til....her er alt på stell, ikke noe rot og ikke noe kaos...alt på sin plass til enhver tid! i wish!! eller kanskje ikke?! Kreativt kaos er jo en fin form for kaos tross alt!! jeg og drømmer om et hobbyrom en dag...men enn så lenge gjør stua og andre tilgjengelige plasser susen!
klem klem

Shy sa...

Kjenner meg godt att, bortsett frå at eg ikkje har så mykje stoff, men heller andre stoff, av typen kle, som sleng rundt ;)

Anonym sa...

HiHi, ja sånn er det her også. I dag er det ekstra kaos, for holder på å montere lillebrors lappesengesett. 70 lapper ligger i remser utover stuegulvet, stuebordet er dekket av symaskin og alskens kreasaker. Men da skjer det iallefall noe her, og det er jo bra - skal jo se at det bor folk i husan :) Er på flyttefot snart, og hobbyrom til mor i huset står på planblokka - jippi :)

Marit

Frihet sa...

Hei
Trykket meg innom deg, dette vr en herlig blogg. Legger meg til som følger!!

E.R.R.Y sa...

Härligt med kreativt kaos! :)

Huldra sa...

Deilig kaos! =D Sånn det skal være hos en kreativ sjel det. :)
Moro å se et litt større glimt av hvordan det har blitt hjemme hos deg. Tenk så utrolig mye som har skjedd på disse månedene? Lekkert har det blitt. Virkelig lekkert. :)

Petra / Popetotrora sa...

Krativt kaos = härligt kaos! :-)

Seksti delt på fem sa...

Herlig - akkurat sånn er det her også når jeg setter i gang, bare eeeeenda trangere og mer kaotisk.

Hobbyrom ja - det hadde vært noe *drømme* Kanskje når vi blir store?


Ha en fortsatt fin dag!